Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Apartamente De Vanzare Iancului 3 Camere


Apartamente De Vanzare Iancului 3 Camere. Vand apartament 3 camere, piata muncii/iancului, 85.000€. În rate 2.167 lei / lună.

Apartament 3 camere de vanzare Iancului ID 1019042
Apartament 3 camere de vanzare Iancului ID 1019042 from www.refinder.ro

Blitz va propune spre vanzare un apartament de 3 camere, in zona piata iancului, situat adiacent pe o straduta foarte linistita, cu spatiu verde, la 5 minute de metrou. Intra pe site si vezi toate anunturile cu apartament de vanzare. Contorizare individuala pentru toate utilitatile.

Intra Pe Site Si Vezi Toate Anunturile Cu Apartament De Vanzare.


Apartamente vanzare iancului sector 2 bucuresti, apartamente de vanzare iancului sector 2 bucuresti vanzari garsoniere bloc nou, vanzari garsoniere blocuri noi. Blitz va propune spre vanzare un apartament de 3 camere, in zona piata iancului, situat adiacent pe o straduta foarte linistita, cu spatiu verde, la 5 minute de metrou. Contorizare individuala pentru toate utilitatile.

98 De Apartamente De Vanzare Cu 3 Camere In Bucuresti.


Apartamente de vânzare cu 3 camere, piața iancului (bucurești). Surse anunt istoric anunt text anunt adauga nota. Bucuresti ilfov,bucuresti,iancului,82 soseaua iancului iancului sector 2 bucharest 021727 romania.

Blitz Ofera Spre Vanzare Un Apartament De 3 Camere Situat In Zona Iancului , La Mai Putin De 100 De M De Metrou Iancului.


Anunț publicat de 10 agenții cu o diferență de preț de 11.000 €. 35 apartamente 3 camere in iancului bucuresti anunturi publicate de particulari in presa si pe internet. Apartament 4 camere apartament 2 camere garsoniera apartamente.

Iancului (Vezi Pe Harta) Camere 3.


Va oferim spre inchiriere un apartament cu 3 camere in zona iancului. Apartament de vanzare cu semidecomandat, termoficare in iancului, bucuresti. Apartament in iancului de vânzare bucuresti.

Vanzare Apartament 3 Camere Iancului, Mobilat.


Apartament cu 3 camere de vanzare in zona iancului. Va propunem un apartament cu 3 camere in zona iancului, in apropiere de mijloacele de transport in comun, parc si alte facilitati.apartamentul este situat la etajul 4 al unui imobil finalizat in anul. Vand apartament 3 camere, piata muncii/iancului, 85.000€.


Post a Comment for "Apartamente De Vanzare Iancului 3 Camere"