Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Apartamente Tineretului 2 Camere


Apartamente Tineretului 2 Camere. Central tineretului ( bdul dimitrie cantemir ) apartament 2 camere confort 1 decomandat, etaj 1/10, suprafata 52 mp, termopan, par. Blitz ofera spre inchiriere un apartament de 2 camere situat in zona timpuri noi.

Vanzari apartamente Apartament 2 camere 500 euro Brancoveanu
Vanzari apartamente Apartament 2 camere 500 euro Brancoveanu from www.realestate.ro

Gaseste apartamentul potrivit nevoilor tale doar pe imobiliare.ro, in sectiunea inchirieri apartamente. Apartamentul este situat la etajul 5 al unui imobil structurat pe 10 niveluri avand o. 284 de apartamente de inchiriat cu 2 camere in bucuresti.

Blitz Ofera Spre Inchiriere Un Apartament De 2 Camere Situat In Zona Timpuri Noi.


Acesta este pozitionat la etajul 3 unui imobil cu 10 niveluri construit în anul. Apartament in tineretului de închiriat bucuresti. 284 de apartamente de inchiriat cu 2 camere in bucuresti.

45 Apartamente 2 Camere In Tineretului Bucuresti Anunturi Publicate De Particulari In Presa Si Pe Internet.


Verifica oferta pentru apartamente cu 2 camere de vanzare sector 4 bucuresti la preturi avantajoase! Blitz va propune spre vanzare un apartament de 2 camere aflat in zona tineretului. Blitz va propune spre vanzare un apartament de 2 camere aflat in zona tineretului.

Vezi 239 Rezultate Pentru Apartamente Cu 2 Camere De Vânzare În Tineretului La Cele Mai Bune Prețuri, Cu Cea Mai Avantajoasă Proprietate Începând De La 34.900 Eur.


Central, cartier tineretului, zona piata norilor, in imediata apropiere de facultatea nicolae titulescu si parcul tineretului, supermarketuri si piata verde la cateva minute, zona verde si. Publica gratuit anuntul tau de vanzare apartament doua camere si gaseste. Apartamentul este situat la parterul unui imobil structurat pe 3 niveluri.

Gaseste Apartamentul Potrivit Nevoilor Tale Doar Pe Imobiliare.ro, In Sectiunea Inchirieri Apartamente.


Inchiriere apartament 2 camere situat pe bulevardul tineretului. Apartamente 2 camere de la 118.600€ + tva. Apartamentul de vanzare este localizat in zona tineretului, pe strada prinosului, in imobil cu.

Apartamente De Închiriat Cu 2 Camere În Tineretului Prin Agenția Imobiliară Blitz.


Blitz ofera spre vanzare un apartament de 2 camere, situat in zona timpuri noi, la 10 minute de statia de metrou si 5 de stb. Apartament 2 camere decomandat, foarte spatios, cu o priveliste unica in zona tineretulu. Apartament 2 camere de vanzare tineretului palatul copiilor.


Post a Comment for "Apartamente Tineretului 2 Camere"